Bagasjeromsmarked i Sørlandsparken

Et bagasjeromsmarked (på engelsk «car boot sale» eller «boot fair») er et marked hvor man selger «ut av bagasjerommet» på bilen – altså fortrinnsvis slik at privatfolk som deg og meg kan være selgere.

Slike markeder er populære bl.a i Danmark. Dette er en gylden anledning til å rydde hjemme og bli kvitt ting som andre kan ha mer lyst på! Det er et flott gjenbrukstiltak, og også veldig gøy å gå på leting etter skatter på slike markeder. Her kan man gjøre et kupp!

Bagasjeromsmarkedet i Sørlandsparken er stort, og foregår på den asfalterte glattkjøringsbanen til Skantraf (Skandinavisk Trafikksenter). Her er det også kafé for selgere og besøkende. Jeg (Oda) hadde stand med salg av vintage klær m.m., etter en grundig gjennomgang av hva jeg ikke bruker så mye. For å stå her betaler man bare 100 kr! Beate var med som besøkende.

Markedet var godt besøkt, og det var både profesjonelle og private selgere. Det var ikke mange andre stands med vintage klær, men en del med veldig billige nyere klær, mye av det knapt brukt. Ellers kan man finne alt mulig av antikviteter, snurrepiperier, verktøy, håndarbeid osv. på slike markeder.

Vi kommer nok tilbake neste gang – bare med litt varmere klær på, for det var en fryktelig kald vind…

Gucci-solbrillene ble forresten solgt 😊
img_4679img_4677

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s